Načini plaćanja pri internet kupovini

Plaćanje pouzećem

Robu plaćate prilikom isporuke. U zavisnosti od isporučioca, platićete kuriru ili našem vozaču. Plaćanje je moguće samo gotovinom. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Plaćanje platnom karticom

Prilikom Onine kupovine artikala iz naše ponude na sajtu www.millatoys.co.rs, imate mogućnost Online plaćanja platnim karticama u celokupnom iznosu.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Raiffeisen Banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici automatski će biti popunjeni podaci: ID trgovca, trgovac, opis, iznos kao i email adresa vas kao kupca. Ovde je potrebno da vi unesete sledeće podatke:

  1. Broj vaše kartice
  2. Datum isteka kartice

Nakon unosa neophodnih podataka treba kliknuti na dugme Nastaviti na desnoj strani ekrana, kada ćete biti preusmereni na portal Vaše banke gde treba da uradite potvrdu kupovine. Ona se može obaviti elektronskim čitačem kartice ili SMS porukom, u zavisnosti od toga koje banke ste klijent.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Raiffeisen banke, dok Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Vaši podaci su u potpunosti bezbedni. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u dinarima odnosno valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Milla Toys e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

  1. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
  2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

Napomena: Prilikom uspešnog procesa kreiranja online porudžbine sa načinom plaćanja platnom karticom, Vaša sredstva se samo rezervišu. Tek nakon rezervacije robe na osnovu lagera za Vašu online porudžbinu, vrši se naplata rezervisanih sredstava u vrednosti robe koja je rezervisana za slanje. U slučaju da su prilikom kreiranja porudžbine rezervisana sredstva ali na žalost nemamo robu za slanje za Vašu porudžbinu, bićete kontaktirani od strane naše Online tima. Ukoliko u našoj ponudi ne alternativni artikal i odustanete od kupovine, sredstva se razrezervišu.